PF 2023

Milí sousedé,
starý rok končí a nový je před námi. Začátek roku bývá plný odhodlání a nové energie. A takový je stále i RESTART. Uplynulý rok byl pro nás rokem plným samých poprvé.

První setkání, první spolupráce, první volby, první rozhodování, první závazky… Prožili jsme chvíle plné radosti
a smíchu, ale také chvíle nejistoty a pochyb. Nadšené plánování a diskuze nad novými projekty utlumila realita velkého množství povinností a překvapivých zjištění.
Ale máme radost, že součástí této reality jsou i změny, kvůli kterým RESTART vznikl. Že Jedovnice se v roce 2023 dočkají nového strategického plánu, který pomůže v plánování dalšího rozvoje. A také věříme, že na prostředí naší obce bude pohlíženo jako na cenné a hodnotné území.

Již brzy bychom se měli dočkat i nových webových stránek městysu a dalších komunikačních médií, které více přiblíží úřad městyse občanům.

A co RESTART plánuje na rok 2023? Od začátku našeho vzniku jsme věděli, že nechceme, aby naše sdružení vzniklo jen jako jednoúčelový volební subjekt.

A proto máme v plánu založit občanský spolek RESTART Jedovnice. Rádi bychom znovu vrátili život panskému dvoru, a proto chceme v počátku naši aktivitu zaměřit právě na jeho oživení – pořádání akcí pro veřejnost, trhů, jarmarků a dalších příležitostí k setkávání všech věkových skupin obyvatel. Protože nás neustále napadají další
a další projekty, věříme, že nás čeká stejně dobrodružný rok, jakým pro nás byl ten loňský.

Přejeme Vám příjemné prožití nastávajícího nového roku ve zdraví, vzájemné úctě, pospolitosti a přátelství!

Váš RESTART

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *