Jarmila Stehlíková, zdravotní sestra

Posledních 15 let pracuji v Masarykově onkologickém ústavu v Brně. V Jedovnicích bydlím se svojí rodinou celý život. Narodila jsem se a vyrostla v ulici  Za Kostelem. Téměř 10 let jsme bydleli s rodinou na Větřáku v bytovce a nyní bydlíme desátý rok v rodinném domku v Chaloupkách. Vyzkoušela jsem si bydlení v různých částech našeho městyse. S rodinným domkem přišla nová záliba v zahradničení a pejskaření. Se psem jsme nachodili stovky kilometrů po okolí Jedovnic. Baví mě cestovat po České republice a poznávat její historii. Mám ráda ruční práce, stále se učím něco nového. Vyhledávám staré textilní techniky, jako třeba drhání, tkaní na karetkách a síťování. Miluji hudbu různých žánrů a hru na akordeon.

Život naší rodiny je spjat se skautingem, 10 let jsem aktivně vedla 6.dívčí oddíl v Jedovnicích.

Do zastupitelstva kandiduji proto, že chci v Jedovnicích podpořit vznik odborně zpracovaného strategického plánu rozvoje městyse, který by zohlednil výsledky dotazníkového šetření mezi obyvateli, zmapoval by současnou situaci v Jedovnicích a napomohl k rozhodování zastupitelstva, tvorbě rozpočtů a přípravě projektů. Dále chci pokračovat ve snaze o citlivou revitalizaci Panského dvora v lokalitě Na Kopci – vzhledem k jeho historii a dané lokalitě. Mojí snahou je podílet se společně na uchování venkovského charakteru našeho městyse a jeho tradic.

Podpořím rozšíření sociálních a zdravotních služeb v našem městysi. Chci, aby zprávám z radnice rozuměl každý občan a měl k nim přístup. Chci, aby fungovala zpětná vazba od občanů směrem k radnici.